• 06-42716208

Tarieven Dovani Woninganalyse

Tarieven

Alle prijzen zijn inclusief BTW als therapievorm, exclusief BTW als bedrijfsadvies.

 

Dovani Woning-analyse bij een gemiddeld huis (max. 4 slaapkamers): € 1500,-. Ik ben dan enige tijd bij je thuis. Bij elke ruimte stel ik enkele vragen. Je krijgt hiervan een geschreven rapport met de analyse en advies.

Dovani Woning-analyse bij een huis met ongeveer 6 slaapkamers en/of andere ruimtes: € 1700,-. Ik ben dan een dagdeel bij je thuis (max 3.5 uur). Bij elke ruimte stel ik enkele vragen. Je krijgt hiervan een geschreven rapport met de analyse en advies.

Dovani Woning-analyse bij een groter huis of een pand met andere bestemmingen (bedrijfsruimte, hotel, etc.): vanaf € 2500,- (prijs nader overeen te komen). Dit is tevens de prijs van een nog te creëren of aan te kopen woning-analyse.

Persoonlijke sessies verwerkt in het rapport: € 200,- per sessie van een uur. Hierbij kun je denken aan relatietherapie, de Index-methode voor kinderen of opmerkingen van werknemers.

Wil je hulp bij het op orde brengen van bepaalde zaken binnen je huis (opruimen, herinrichtingsadvies, kleuren- of lichttips), dan vraag ik € 200,- per uur. De aanrijroute telt mee in het uurtarief.

Wil je hulp bij de inrichting van een of meerdere ruimtes, of een compleet interieuradvies, dan komen we samen een prijs overeen. Neem hiervoor contact op met me.