• 06-42716208
Woninganalyse Huisanalyse

Dovani Woning-Analyse

 • Wil je huis maar niet gezellig worden?
 • Kom je maar niet tot rust?
 • Vind je je draai niet in je huis?
 • Of kom je maar niet aan je doelen toe?
 • Stapelen de overbodige spullen zich maar op?
 • Hebben jij en je partner veel ruzies en misverstanden?
 • Zitten je kinderen altijd maar op hun kamer?
 • Woon je alleen en wil je je anders voelen?
 • Wil je je huis opknappen maar weet je niet waar te beginnen?
 • Zou je wel wat therapeutisch advies kunnen gebruiken?
 • Mogelijk wil je ook wat inrichtingsadvies?


Huisanalyse

 

Toon me uw huis en ik zeg u wie u bent… althans, er valt veel aan af te lezen.

Is de keuken ongezellig, of de zitkamer rommelig?
Heb je veel geld uitgegeven maar wil het huis je maar niet eigen worden?
Moet je de kelder nog eens opruimen, staat deze vol met meubilair dat niemand nog mooi vindt?
Echoot de gang wanneer de gasten binnenkomen?
Birgit Soubiers

 

Niet voor niets zijn er zoveel programma's op tv over huizen kopen en verbouwen, interieur en tuin inrichten: we willen uitdrukking geven aan onszelf en anderen graag laten zien hoe het met ons gaat.

Er zijn huizen en ruimtes waar je je onmiddellijk thuis voelt en soms wil dat maar niet lukken.

Je kunt dan een woning-analyse laten doen. Ik kom dan naar jouw woning of bedrijf. We bekijken dan samen alle binnen- en buitenruimtes.
Bij elke ruimte beantwoord je een aantal vragen.
Je krijgt dan een op maat gemaakt advies van betekenis. Ofwel: wat zegt je huis eigenlijk over jou (en je gezin) en hoe kun je dingen beter maken?


Wat hier de meerwaarde van is:
Een huis zegt meer dan duizend woorden, en verbeeldt waar jouw kracht en je zwakte zit -dan wel die van jou en je partner en/of gezin.

Nu is het wonderlijke dat, wanneer je dingen in je woning aanpakt, je relatie met jezelf (en/of partner en gezin) mee beter wordt en vervulling vindt.

Probeer het maar eens uit: zorg dat er wat haakjes aan de kapstok leeg blijven. Kijk eens of je nu meer bezoek en/of vrienden krijgt. Of richt je werkkamer echt met aandacht in. Komen er nieuwe ideeën en passende opdrachten?

Soms ook ligt een pand niet helemaal ideaal, loopt er een drukke weg langs of heb je veel inkijk. We kijken samen hoe hier wat aan te doen -zo je dat wenst.

Misschien heb je ‘s nachts een droombeeld gehad van een huis en is je hierin wat opgevallen. Dat kunnen we meenemen in de analyse. Of je wilt meer inzicht hebben in je ideale huis, ook daarop kunnen we werken.
slaapkamer interieur
Het kan dat er behoorlijk wat loskomt naar aanleiding van een analyse. Misschien blijkt er een grote onvrede tussen jullie als partners, of in het gezin te hangen. Mogelijk ben jij het alleen zijn zat, wanneer je single bent. Heb je een bedrijfspand, wie weet, blijken de werknemers heel eigen ideeën te hebben. Weet dat we dan gewoon samen de diepte in kunnen middels individuele therapie, relatietherapie of bedrijfsbemiddeling.

Bij alles maak ik gebruik van zowel de Analytische Psychologie, waarbij symboliek een grote rol speelt, als Feng Shui, de Chinese kunst van het energetisch inrichten.
Wist je dat: van elke woning-analyse gaat 7.5% naar een speciaal daarvoor ingericht conto. Hiermee kunnen mensen die het nodig hebben, maar niet de middelen hebben, ook een woning-analyse laten doen, dan wel hulp ontvangen bij het op orde brengen van hun huis.
Tarieven